Langattoman synkronoinnin asetusten tekeminen
ASETUKSET JA PALVELUT

Langattoman synkronoinnin asetusten tekeminen

Jos et halua liittää puhelinta fyysisesti tietokoneeseen aina halutessasi synkronoida, voit asettaa puhelimen synkronoitumaan automaattisesti tietokoneen kanssa kotonasi olevan Wi-Fi-verkon kautta.
Tärkeää: Langatonta synkronointia ei tueta työpaikan Wi-Fi-verkoissa.
  1. Liitä puhelin tietokoneeseen käyttäen puhelimen mukana toimitettua USB-kaapelia.
  2. Kun olet Zune -ohjelmistossa, napsauta Asetukset > Puhelin > Langaton synkronointi.
  3. Noudata Zune-ohjelmiston ruutuun tulevia ohjeita.
Tietokoneella olevat tiedostot synkronoidaan automaattisesti puhelimeesi langattomasti, kun:
  • Puhelimesi akun varaustila on vähintään puolivälissä ja puhelimesi on liitetty sen mukana toimitettuun verkkosovittimeen (eli puhelimesi on oltava liitetty verkkolaturiin eikä tietokoneeseen).
  • Et käytä puhelintasi. Esimerkiksi et käytä kosketusnäyttöä, taustavalo ei ole päällä etkä toista musiikkia tai videoita puhelimella.

Langattoman synkronoinnin alkamiseen saattaa kulua jopa 15 minuuttia ja sitä ei voi käynnistää manuaalisesti. Lisätietoja langattomasta synkronoinnista saat osoitteesta Zune.net.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-radar