Kuvien, musiikin ja videoiden synkronointi
ASETUKSET JA PALVELUT

Kuvien, musiikin ja videoiden synkronointi

Kun olet asentanut Zune-ohjelmiston tietokoneellesi, valitse, mitä haluat synkronoida puhelimeesi.
Tärkeää: Jos sinulla ei vielä ole tietokoneellasi musiikkia, videoita tai podcasteja, hanki sellaiset Marketplace.
  1. Liitä puhelin tietokoneeseen käyttäen puhelimen mukana toimitettua USB-kaapelia.

Zune avautuu tietokoneelle automaattisesti, jos et ole jo avannut sitä.

2. Napauta Zune-ohjelmiston yläpalkista kohtaa kokoelma.
  3. Etsi kohdat, jotka haluat synkronoida. Voit:
    • Napsauttaa luokkaa (musiikki, videot, valokuvat tai podcastit) ja selata eteenpäin, kunnes löydät puhelimeen synkronoitavan sisällön (kuten kappale, albumi, esittäjä, toistoluettelo, genre jne).
    • Kirjoittaa hakukenttään sen mitä etsit (esimerkiksi kappaleen tai esittäjän nimen). Napsauta haluamaasi kohtaa hakutuloksista.
  4. Vetää synkronoitavan kohdan ruudun vasemmassa alakulmassa olevan puhelinkuvakkeen päälle.
Vihje: Jos olet kuvannut valokuvia tai videoita puhelimellasi, ne kopioidaan automaattisesti tietokoneellesi synkronoidessasi Zune-ohjelmistolla.

Synkronointiasetusten muuttaminen

Jos haluat hallita laajemmin sitä, mitä sisältöä puhelimen ja tietokoneen välillä synkronoidaan, voit muuttaa Zune -ohjelmiston synkronointiasetuksia. Jos esimerkiksi et halua vetää yksittäisiä kappaleita, esittäjiä tai albumeja puhelinkuvakkeen päälle, voit asettaa Zune -ohjelmiston automaattisesti synkronoimaan kaikki musiikki tietokoneelta puhelimeesi (jos tallennustila sallii sen).
  1. Kun olet Zune -ohjelmistossa, napsauta Asetukset > Puhelin > Synkronointiasetukset.
  2. Napsauta muutettavia kohtia (esimerkiksi osassa Musiikki napsauta Kaikki) ja napsauta sitten OK.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-radar