Zune-ohjelmiston asentaminen ja asetusten tekeminen

Tavallisesti sinua pyydetään asentamaan Zune tietokoneelle silloin, kun liität puhelimen ensimmäistä kertaa tietokoneeseen. Jos näin ei tapahdu, lataa ohjelmisto webistä ja asenna se tietokoneelle.
  1. Mene tietokoneesi web-selaimella Zunen lataussivulle ja napsauta latauspainiketta. Noudata ohjeita lataamisen ja asennuksen suorittamiseksi loppuun.
  2. Kun olet lopettanut ohjelmiston asennuksen, liitä puhelin tietokoneeseen puhelimen mukana toimitetulla USB-kaapelilla. Zune avautuu tietokoneelle automaattisesti.
  3. Odota, että Zune tunnistaa puhelimesi ja määritä sen asetukset noudattamalla ruudulle tulevia ohjeita.
Huomautus: Zune-ohjelmistoa ei voi asentaa Mac-tietokoneeseen. Jos käytät Mac-tietokonetta, sinun on käytettävä Windows Phone 7 Connector for Mac -ohjelmistoa multimediatiedostojen synkronointiin puhelimen ja tietokoneen välillä sekä puhelimen päivitysten lataamiseen. Mene Windows Phone 7 Connector for Mac -ohjelmiston lataussivulle.