Mihin tarvitsen Zune-ohjelmistoa?

Asenna Zune-ohjelmisto tietokoneellesi, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn puhelimestasi.

Seuraavassa on kolme tärkeintä syytä asentaa Zune-ohjelmisto:

• Voit ladata sisältöä (kuten musiikkia, videoita, elokuvia, TV-ohjelmia, podcasteja, sovelluksia ja pelejä) Zune Marketplacesta tietokoneellesi.
  • Voit synkronoida sisältöä tietokoneen ja puhelimen välillä. Tähän kuuluvat tietokoneellasi olevat valokuvat, musiikki, videot, elokuvat, TV-ohjelmat ja podcastit, jotka haluat kopioida puhelimeesi. Tähän kuuluvat tietokoneellasi olevat valokuvat, musiikki, videot, elokuvat, TV-ohjelmat ja podcastit, jotka haluat kopioida puhelimeesi.
  • Voit päivittää puhelimesi ohjelmiston (saadaksesi uusia ominaisuuksia, paremman suorituskyvyn ja niin edelleen).
Vihje: Zune-ohjelmistolla voit tehdä myös paljon muuta. Voit esimerkiksi ottaa kappaleita audio-CD-levyiltä, tuoda iTunes-kirjaston ja katsoa, mitä musiikkia ystäväsi kuuntelevat. Lisätietoja saat menemällä osoitteeseen Zune.net.