Median jakaminen kotiverkossa
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Median jakaminen kotiverkossa

Valokuvien, videoiden ja musiikin jakaminen suuremmalle kaveripiirille on helppoa kotiverkossa.

Jos sinulla on digitaalinen kotiverkko DLNA-yhteydellä, voit liittää puhelimen verkkoosi Wi-Fi-yhteydellä ja:

• Esittää valokuvasi ja videosi suurella TV-ruudulla.
  • Toistaa puhelimellasi olevaa musiikkia hi-fi-kaiuttimistasi.
  • Jakaa mediaa langattomasti tietokoneeseesi.
  • Jos verkossasi on mediapalvelin, voit käyttää palvelimen mediasisältöä puhelimestasi ja toistaa sitä.
Huomautus:
  • Katso DLNA-määrityksiin liittyvät ohjeet lisälaitteiden ohjeista.
  • Lisätietoja DLNA sta saat osoitteesta www.dlna.org.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-radar