Asetusten tarkastaminen tai muuttaminen

Napauta HTC Watch -sovelluksessa > asetukset.
tili Muokkaa tilisi asetuksia.
omat ostokseni Tarkista ostohistoriasi.
maksutavat Muokkaa tai poista pankki- tai luottokorttitietosi.
laitehallinta

Kun lataat videoita videovuokraamosta, HTC-laittesi lisätään automaattisesti HTC Watch -tilillesi. Jos sinulla on enemmän kuin yksi HTC-laite, jolla on pääsy HTC Watch -tilille, voit katsella videoita jopa viideltä laitteelta.

Napauta poista jos haluat poistaa HTC-laitteen linkin tililtäsi.

Lajittele videot Valitse, lajitellaanko videot kirjastoosi ostojärjestyksessä, katselupäivämäärän tai nimen mukaan.
tarkasta kaupan alue uudelleen

Jos matkustat eri maahan tai alueelle, voit päivittää videokaupan alueen vastaamaan uutta sijaintiasi. Näin voit vuokrata ja ostaa videoita uudella alueellasi.

Et voi muuttaa sijaintiasi sen jälkeen, kun olet vahvistanut sen ensimmäisen ostoksen yhteydessä.