Videovuokraamojen selaaminen

Tutki vuokrattavia videoita HTC Watch -videovuokraamosta. Selaa tv-ohjelmia ja elokuvia, joita voit vuokrata tai ostaa. Voit myös katsella valittujen videoiden trailereita.
  1. HTC Watch -sovelluksessa voit selata esittelyssä olevia videoita tai katsella niitä luokittain.
    Vihje: Voit tehdä pikahaun napauttamalla , antamalla hakuamasi elokuvan, näyttelijän tai ohjaajan nimen.
  2. Napauta videota nähdäksesi sen tiivistelmän.
Vuokraa tai osta kun olet valmis.

Trailerin katsominen

Jos näet -kuvakkeen katselllessasi videon tiivistelmää, se tarkoittaa, että videolla on traileri. Napauta sitä katsoaksesi trailerin.