Tietoja HTC Watch:sta

HTC Watch online -videopalvelulla voit katsella uusimpien elokuvien trailereita ja nauttia Hollywoodin elokuvista tai TV-sarjoista.
Luo oma HTC Watch tilisi niin voit:
  • Vuokrata ja ostaa videoita kuten elokuvia ja tv-ohjelmia verkosta.
  • Katsoa ostamiasi videoita viidellä HTC Windows -puhelimella jaAndroid -laitteella, joilla on pääsy HTC Watch -sovellukseen käyttäen samaa tiliä.
Huomautus:
  • Alussa saatat pystyä katsomaan vain elokuvien trailereita. Vuokraaminen ja palvelujen ostaminen tulee olemaan maailmanlaajuisessa käytössä vaiheittain. Seuraa tilannetta.
  • Voit katsella vuokrattua videota vain HTC-laitteella, jolla katselit videota ensimmäisen kerran.