Musiikin, videoiden ja podcastien toistaminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Musiikin, videoiden ja podcastien toistaminen

Kuuntele musiikkia, nauti suosikkipodcasteistaasi tai elokuvista seuraavalla lennollasi.
Tärkeää: Jos sinulla ei vielä ole musiikkia, videoita tai podcasteja, liitä puhelimesi tietokoneeseesi ja käytä Zune ohjelmistoa synkronoidaksesi ne ensin puhelimeesi.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Musiikki + videot.
  3. Napauta zune- kohdassa musiikki, videot, tai podcastit.
  4. Liu'uta vasemmalle tai oikealle eri luokkiin (esim. artistit tai albumit selatessasi musiikkia).
  5. Napauta kohdetta, jonka haluat toistaa. Toistoruutu avautuu ja aloittaa musiikin, videon tai podcastin toiston.
  6. Hallitse toistoa näyttöruudun ohjaimilla.
  7. Kun olet valmis, paina kunnes olet palannut pääruudulle Musiikki + videot -keskittimessä.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-radar