Panoraamavalokuvan ottaminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Panoraamavalokuvan ottaminen

Olipa kuvauskohteesi sitten Golden Gaten silta tai Eiffelin torni, voit kuvata mitä tahansa laajaa tai pitkää yksittäiseen kuvaan. Voit ottaa kameralla jopa kolme valokuvaa, joista voit luoda panoraamakuvan.
Tärkeää: Kun käytät panoraamatilaa, zoomaus, salama, kosketuskohdistus ja kosketuskuvaus eivät ole käytettävissä. Kirkkaus- ja valotusasetukset ovat automaattiasetuksissa.
  1. Napauta näkymänetsijäruudulla > Panoraamakuvaus.
  2. Pidä kamera paikoillaan osoittaessasi kameraa kuvauskohteeseen. Laita pisteviiva samaan linjaan ruudulla näkyvän linjan kanssa.
  3. Kun olet valmis ottamaan ensimmäisen kuvan, paina KAMERA -painiketta.

Näkyviin tulee viesti, joka neuvoo, mihin suuntaan sinun tulisi siirtyä ottaaksesi seuraavan kuvan. Liikkuessasi tulee näkyviin suuntaa näyttävä nuoli.

4. Ruudun suuntanuolia, pisteviivaa ja ympyröitä apuna käyttäen siirrä kameraa vasemmalle tai oikealle vaakasuunnassa (tai panoraamakuvaa ylös tai alas pystysuunnassa) Kun ympyrä menee seuraavan ympyrän sisälle, kamera ottaa kuvan automaattisesti.
  5. Tee sama ottaaksesi viimeisen kuvan.
Kamera liittää kuvat yhdeksi kuvaksi.
Vihje: Paina KAMERA -painiketta tai napauta milloin tahansa, jos haluat lopettaa lisäkuvien ottamisen. Kamera liittää vain ne kuvat, jotka otettiin.

Napauta nähdäksesi juuri ottamasi panoraamakuvan. Jos haluat poistaa sen tai aloittaa alusta, napauta > poista.

Paina -painiketta poistuaksesi panoraamatilasta ja palataksesi normaaliin kuvaustilaan.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-radar