Videon tallennus

Voit tallentaa videoita joka pysty- tai vaakasuunnassa. Parhaan katselukokemuksen takaamiseksi ihanteellisin tapa on ottaa kuvia vaakasuunnassa.
  1. Avaa Kamera -sovellus.
  2. Napauta vaihtaaksesi videotilaan. Näet videolaskurin näyttöruudulla.
  3. Napauta .
    • Napauta yhtä lamppukuvaketta vaihtaaksesi kameran valon päälle tai pois tallennuksen aikana.
    • Valitse haluamasi resoluutio ja muut kameran asetukset.
  4. Ennen tallentamista voit ensin lähentää tai loitontaa kohteeseen.
  5. Paina KAMERA -painiketta aloittaaksesi tallennuksen.

Tallennuksen aikana kamera kohdistaa automaattisesti sen edessä olevaan kohteeseen, jos Jatkuva kohdistus on otettu käyttöön asetuksissa.

6. Lopeta tallennus napauttamalla KAMERA uudelleen.
Video tallennetaan Kameran kuvat-albumiin Kuvat -alueella.