Valokuvan ottaminen

1. Avaa Kamera -sovellus.
  2. Napauta .
    • Napauta yhtä salamakuvakkeista asettaaksesi kameran automaattiselle salamalle, salaman päälle tai salaman pois päältä.
    • Valitse haluamasi resoluutio ja muut kameran asetukset.
  3. Pidä puhelintasi vakaasti, joko pystytasossa (muotokuvanäkymä) tai vaakatasossa (maisemanäkymä)

Jos otat kuvia ihmisistä, kamera tunnistaa automaattisesti kasvot ja säätää tarkennuksen kasvoihin. Ihmisten kasvojen kohdalle tulee kehykset.

4. Ennen valokuvan ottamista voit ensin lähentää tai loitontaa kohteeseen.
  5. Ottaaksesi kuvan voit:
    • Painaa KAMERA -painiketta puoliksi alas kohdistaaksesi, ja paina sitten painike alas kokonaan ottaaksesi kuvan. Kamera kohdistaa automaattisesti ruudun keskellä näkyvään kohteeseen (tai ihmisten kasvoihin) ja ottaa kuvan.
    • Tai napauta mitä tahansa kohtaa ruudulla kohdistaaksesi siihen ja ottaaksesi kuvan. Kamera kohdistaa automaattisesti ja ottaa käyttöön automaattisen valotuksen sille minkä napautit.
Video tallennetaan Kameran kuvat-albumiin Kuvat -alueella.