Kameran perusasiat

Matkustat sitten työasioissa tai lomalle, nauti valokuvien ja videoiden kuvaamisesta.
  • Napauta alkuruudulla > Kamera avataksesi Kamera -sovelluksen.
  • Tai paina KAMERA -painiketta.
Avatessasi ensimmäisen kerran Kamera -sovelluksen sinulta kysytään haluatko antaa sen käyttää sijaintiasi. Jos sallit sen, sijaintitiedot tallennetaan otettuihin kuviin ja saat tietää myöhemmin, missä ne on otettu. Jakaessasi kuvia myös muut ihmiset näkevät nämä tiedot.
Vihje: Tiesitkö, että voit avata Kamera -sovelluksen vaikka näyttö on pois päältä tai lukittu? Paina ja pidä KAMERA -painiketta pohjassa.

Näytönetsijän näyttöruutu

Löydät seuraavat näyttöruudun ohjaimet Näytönetsijän näyttöruudulla:

Valokuva-/videotilan kytkin
Vaihda etukameraan ja pääkameraan
Zoomauksen hallinta
Asetukset
Mene katseluun
Huomautus: Kamera ja muut asetukset eivät ole saatavilla käytettäessä etukameraa.

Zoomaus

Ennen kuvan tai videon ottamista, voit ensin käyttää ruudun zoomauspainiketta lähentääksesi tai loitontaaksesi kuvauskohteeseen.
Napauta ruudulla + tai - lähentääksesi tai loitontaaksesi.

Asetusten muuttaminen

1. Napauta valitaksesis useista eri asetuksista, kuten salamatila, resoluutio, efektit jne.
  2. Tallentaaksesi muutetut asetukset napauta muutosten tekemisen jälkeen Tallenna asetukset. Muutoin kamera palaa oletusasetuksiin käyttäessäsi sitä seuraavan kerran.
Vihje: Kun menet asetukset > sovellukset > kuvat + kamera aloitusruudulla, löydät lisää asetuksia, joilla voit muuttaa sitä kuinka KAMERA -painike toimii, missä voit jakaa kuvia ja videoita jne.