TIEDONSIIRTO
Tilisi Windows Live lisääminen
TIEDONSIIRTO

Tilisi Windows Live lisääminen

Kun teet puhelimesi asetukset ensimmäistä kertaa, sinulta pyydetääään Windows Live käyttäjätunnusta. Jos et kirjaudu silloin tai jos sinulla on useampi Windows Live kuin yksi käyttäjätunnus, mene asetuksiin luodaksesi ensisijaisen Windows Live käyttäjätunnuksesi Windows Live tai lisäkäyttäjätunnuksia.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset > sähköposti + tilit.
  3. Napauta lisää tili > Windows Live-tili.
  4. Syötä Windows Live käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, ja napauta sitten kirjaudu sisään.
Windows Live Sähköpostisi, yhteystietosi, valokuvasi ja syöttessi synkronoidaan puhelimeesi.
Huomautus:
  • Ensimmäistä Windows Live luomaasi tiliä ei voida poistaa puhelimestasi.
  • Jos luot lisää Windows Live-käyttäjätunnuksia, näiden tilien valokuvia ei synkronoida puhelimeesi.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-radar