Viestin lähettäminen ja keskustelu yhdessä paikassa

Viestit -sovelluksella voit sekä lähettää tekstiviestejä että keskustella yhdessä paikassa.

Ovatpa ystäväsi ja perheesi matkapuhelimensa tai tietokoneesa ääressä, voit lähettää heille tekstivistejä, Windows Live pikaviestejä, tai aloittaa Facebook keskustelun.

Tärkeää:
  • Keskustellaksesi Messengerissä sinun tarvitsee luoda ensin Windows Live tili.
  • Keskustellaksesi Facebook - sovelluksessa, sinun tarvitsee luoda ensin Facebook tili. Varmista myös, että kytket Facebook keskustelun päälle Viestit -sovelluksen asetuksissa.
  1. Napauta alkuruudulta Viestit.
  2. Jos haluat lähetää pikaviestin Windows Live Messenger-sovelluksessa, aseta ensin keskustelutilasi, ellet ole jo tehnyt niin.
  3. Napauta .
  4. Napauta , valitse yhteystieto, ja napauta sitten yhteystiedon puhelinnumeroa, Messengeriä, tai Facebook määritä miten haluat lähettää viestin.

Toista lisätäksesi lisää vastaanottajia, ja niiden nimet lisätään automaattisesti Vastaanottaja -laatikkoon.

5. Napauta laatikkoa jossa lukee kirjoita viesti, ja kirjoita sitten tekstisi.
  6. Napauta lähettääksesi sen.
Vastaanottajia lisätessä voit myös:
  • Napauta , ja valitse sitten yhteystietoryhmä. Ryhmän multimediaviesti valinta sovellusasetuksissa on päällä oletuksena, ja voi auttaa pitämään vastuakset yhdessä keskustelussa kun lähetät viestejä useille ihmisille. Kun se on päällä, vastaukset lähetetään multimediaviesteinä tekstiviestien sijaan.
  • Aloita henkilön nimen kirjoittaminen Vastaanottaja -laatikkoon, ja napauta sitten siihen sopivaa yhteystiedon nimeä. Valitsemasi yhteystieto, jonka valitset tai syötät, päättää lähetetäänkö viesti tekstiviestinä vai pikäviestinä Messengerissä tai Facebook -sovelluksessa. Toista lisätäksesi lisää vastaanottajia.
  • Syötä puhelinnumero tai sähköpostiosoite Vastaanottaja-kenttään. Lisätäksesi lisää vastaanottajia, napauta enteriä jokaisen jälkeen.

Keskustelutilan määrittäminen

1. Napauta alkuruudulta Viestit.
  2. Napauta ja napauta sitten tilaa.

Napauta esimerkiksi käytettävissä kirjautuaksesi siään niin että perheesi ja ystäväsi näkevät sinut aktiivisena Windows Live Messengerissään.

Vihje: Voit myös määrittää keskustelutilasi Minä-kortilta.

Sen jälkeen kun määrität keskustelutilasi ja kirjaudut sisään, näet kuka on aktiivisena Viestit -sovelluksessa. Napauta yhteystietoa lähettääksesi henkilölle pikaviestin.