TIEDONSIIRTO
Sosiaalisten päivitysten suodattaminen
TIEDONSIIRTO

Sosiaalisten päivitysten suodattaminen

Onko julkaisuja liikaa? Yritä katsella päivityksiä yhdestä sosiaalisesta verkostosta kerrallaan. Voit myös piilottaa julkaisut yhdestä tai usemmasta sosiaalisesta verkosta.
  • Ihmiset - kohdassa liu'ta vasemmalle tai oikealle siirtyäksesi uusimmat -kohtaan. Napauta kaikki yhteisöpalvelut, ja napauta sitten tiliä, jonka julkaisuja haluat katsella.
  • Tai napauta > asetukset, ja valitse sitten Näytä vain yhteystietoluettelossa näkyvien henkilöiden julkaisut.

Suodattamiesi sosiaalisten verkostojen julkaisut yhteystietoluettelossasi eivät ole enää näkyvissä.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-radar