Lentokonetilan kytkeminen päälle ja pois

Monissa maissa laki vaatii sammuttamaan langattomat laitteet ollessasi lentokoneessa. Nopea tapa laittaa langattomat toiminnot pois päältä on kytkeä puhelimesi Lentokone-tilaan.

Kun kytket lentokonetilan päälle, kaikki puhelimesi langattomat radiolaitteet sammutetaan, mukaanlukien puhelutoiminto, data-palvelut, Bluetooth ja Wi-Fi Kun otat lentokonetilan pois käytöstä, puhelutoiminta otetaan uudelleen käyttöön ja edellinen Bluetooth ja Wi-Fi tila palautetaan.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset > lentotila.
  3. Napauta Tila kytkeäksesi sen päälle tai pois päältä.
Lentokonetilan ollessa päällä näet kuvakkeen tilapalkissa.