TIEDONSIIRTO
Lentokonetilan kytkeminen päälle ja pois
TIEDONSIIRTO

Lentokonetilan kytkeminen päälle ja pois

Monissa maissa laki vaatii sammuttamaan langattomat laitteet ollessasi lentokoneessa. Nopea tapa laittaa langattomat toiminnot pois päältä on kytkeä puhelimesi Lentokone-tilaan.

Kun kytket lentokonetilan päälle, kaikki puhelimesi langattomat radiolaitteet sammutetaan, mukaanlukien puhelutoiminto, data-palvelut, Bluetooth ja Wi-Fi Kun otat lentokonetilan pois käytöstä, puhelutoiminta otetaan uudelleen käyttöön ja edellinen Bluetooth ja Wi-Fi tila palautetaan.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset > lentotila.
  3. Napauta Tila kytkeäksesi sen päälle tai pois päältä.
Lentokonetilan ollessa päällä näet kuvakkeen tilapalkissa.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-radar