NÄIN PÄÄSET ALKUUN
Tilin asetukset
NÄIN PÄÄSET ALKUUN

Tilin asetukset

Luo verkkotilisi, kuten Windows Live, Outlook (Exchange ActiveSync), ja Google tilit niin että voit lähettäää ja vastaanottaa sähköpostia.

Riippuen perustamasi sähköpostitilin tyypistä, puhelimeesi voi tulla näkymiin muitakin kohtia kuten yhteystietoja, kalenteri ja muita tietoja. Ja kun kirjaudut sosiaalisiin verkostoihisi, kuten Facebook, saat myös ystäviesi lähettämiä tilapäivityksiä ja valokuvia.

Tilin luominen

1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset > sähköposti + tilit.
  3. Napauta lisää tili, ja napauta sitten tilin tyyppiä, jonka haluat luoda.
  4. Syötä sähköpostiosoitteessi ja salasanasi, ja napauta sitten kirjaudu sisään.

Tilin synkronointi

Jos et näe viimeisimpiä sähköpostiviestejäsi tai tilapäivityksiä tilillä, voit synkronoida tilin manuaalisesti ladataksesi tiedot.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset > sähköposti + tilit.
  3. Paina ja pidä pohjassa tiliä, minkä tiedot haluat ladata, ja napauta sitten synkronointi.

Tilin poistaminen

1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset > sähköposti + tilit.
  3. Paina ja pidä pohjassa tiliä, jonka haluat poistaa ja napauta sitten poista.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-radar