Lukitusruutu

Näyttöruudun lukituksen avaaminen

Pyyhkäise sormellasi poistaaksesi ruudun lukituksen tai vastataksesi tulevaan puheluun.
Huomautus: Jos olet asettanut salasanan asetuksissa, tarvitsest sitä ruudun lukituksen poistamiseksi.

Lukitusnäytön taustakuvan vaihtaminen

Selaa taustakuvien kokoelmaa, joka sisältyy puhelimeesi tai valitse valokuvista, jotka olet ottanut kameralla.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset > lukitse näyttö.
  3. Napauta vaihda taustakuvaa ja valitse sitten etukäteen asetettu taustakuva tai kameran kuva.
  4. Jos valitsemasi kuva on suurempi kuin sallittu taustakuvan koko, rajaa valokuvaa.

Rajatakses kuvan, vedä kuvaa ja sijoita osaan, jonka hlauat olevan taustakuvaa rajauslaatikon sisällä, ja napauta sitten .