Alkuruutu

Alkuruudun edessä näet ruudut, jotka jatkuvasti päivittävät ja näyttävät sitä, mikä on ominaisinta itseäsi. Näet esimerkiksi valokuva-albumisi, kuinka monta viestiä ja sähköpostia sinulla on jne.
  • Huitaise vain sormellasi ylös tai alas rullataksesi ruutun läpi.
  • Napauta aloitusruudussa päästäksesi sovelluksiin ja asetuksiin.
  • Palataksesi aloitusruutuun mistä tahassa sovelluksesta tai asetusruudusta, paina .

Ruutujen uudelleenjärjestely

1. Paina ja pidä poistettavaa ruutua pohjassa kunnes se kelluu.
  2. Vedä ruutu haluamaasi kohtaan.
  3. Järjestele ruutuja uudelleen kunnes kaikki ovat haluamillasi paikoilla.
  4. Kun olet lopettanut ruutujen liikuttelun, napauta missä tahansa näytöllä tai paina .

Kohteiden liittäminen aloitusnäyttöön

Voit kiinnittäää lähes mitä tahansa aloitusnäyttöön: sovelluksia, kuvia, kappaleita, suosikkisivustoja, asiakirjoja ja jopa yhteystietoja.

Esimerkiksi kun liität yhteystiedon alkuruudulle, saat kaikki henkilön päivitykset - syötteet, sähköpostit, tekstiviestit ja kaikki ilmoitukset - juuri siitä ruudusta.

1. Merkitäksesi jotain, paina ja pidä sitä pohjassa kunnes valikko tulee näkyviin.
  2. Napauta kiinnitä aloitusnäyttöön.

Ruudun merkinnän poisto

1. Paina ja pidä poistettavaa ruutua.
  2. Napauta .