Sormiliikkeet

Napauta Kun haluat kirjoittaa näppäimistöllä, valita näytöltä esimerkiksi sovelluksia ja asetuksia, tai painaa ruudun painikkeita, napauta niitä vain sormellasi.
Paina ja pidä Avataksesi kohteelle käytettävissä olevat valinnat (esimerkiksi yhteystiedon tai linkin web-sivulle) paina ja pidä kohdetta painettuna.
Huitaise tai liu'uta Huitaisu tai liu'utus tarkoittaa sormen nopeaa vetämistä pystysuoraan tai vaakasuoraan pitkin ruutua.
Vedä Paina ja pidä sormeasi painettuna ennen vetämisen aloittamista. Vetäessäsi älä vapauta sormeasi ennen kuin olet päässyt haluttuun kohtaan.
Näpäytä Ruudun näpäyttäminen muistuttaa liu'utusta, mutta sormella pyyhitään kevein, nopein vedoin. Tämä sormen liike on aina pystysuunnassa, kuten näpäytettäessä yhteystietoja tai viestiluetteloa.
Käännä Useimmilla ruudulla voi automaattisesti vaihtaa ruudun suuntaan pystysuunnasta vaakasuuntaan kääntämällä puhelinta sivuttain. Tekstiä syötettäessä voit kääntää puhelinta sivuttain saadaksesi suuremman näppäimistön ruudulle.
Purista Joissakin sovelluksissa, kuten Kuvat -sovelluksessa tai webselaimessa, voit puristaa ruutua kahdella sormella (esimerkiksi peukalolla ja etusormella) lähentääksesi ja loitontaaksesi kuvaan tai verkkosivuun.