NÄIN PÄÄSET ALKUUN
Akku
NÄIN PÄÄSET ALKUUN

Akku

Puhelimesi käytää sisäänrakennettua, uudelleenladattavaa akkua. Akkusi uudelleenlatauksen aikaväli riippuu siitä, kuinka käytät puhelintasi. Ominaisuuksien ja lisälaitteiden käyttö saattavat vaikuttaa akun kestoon. Esimerkiksi jättäessäsi Bluetooth -yhteyden aina päälle käyttää puhelimen tehoa. Pitkät puhelut ja säännöllinen verkon selaus käyttävät akun tehoa. Ota myös huomioon sijaintisi: matkapuhelinverkkosi heikko signaalin voimakkuus ja äärimmäiset lämpötilat lisäävät puhelimen virrankulutusta.

Akun lataaminen

Suosittelemme, että lataat akun ennen puhelimen käytön aloittamista.
Tärkeää: Akun lataamiseen saa käyttää vain laitteen mukana toimitettua verkkosovitinta ja USB-synkronointikaapelia.
  1. Aseta USB-kaapelin pieni pää USB-liitäntään.
  2. Aseta USB-kaapelin toinen pää laturiin.
  3. Kytke verkkosovitin pistorasiaan ja akku alkaa latautua.
Kun akku on latautumassa, ilmoitus-LED palaa jatkuvasti oranssina. Valo muuttuu palamaan jatkuvasti vihreänä, kun akku on täysin ladattu.

Kun lataat akkua puhelimen ollessa päällä, latautuvan akun kuvake tulee näkyviin tilapalkkiin. Sen jälkeen, kun akku on latautunut kokonaan, lataavan akun kuvake muuttuu täyden akun kuvakkeeksi .

Huomautus: Turvallisuusvarokeinona akun lataaminen keskeytyy, jos akku kuumenee liikaa.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-radar