Datan käytön hallinta
ASETUKSET JA PALVELUT

Datan käytön hallinta

Jos sinulla on datan käyttörajoitus, on tärkeää pitää silmällä aktiviteetteja ja sovelluksia, jotka yleensä lähettävät ja vastaanottavat dataa, kuten webin selaus, online-tilien synkronointi, sähköpostien lähetys sekä tilapäivitysten jakaminen.

Tässä on muita esimerkkejä:

• Web-videoiden ja musiikin suoratoisto
  • Internet-radion kuuntelu
  • Online-pelien pelaus
  • Sovellusten, karttojen ja tiedostojen lataus
  • Sovellusten päivitys tietoja ja syötteitä varten
  • Tiedostojen lähetys ja varmuuskopiointi verkkotallennustilaan
  • HTC One X / One X‍+ -puhelimen käyttö Wi-Fi Hotspot
  • Mobiilidatayhteyden jakaminen USB-jakamisella

Yhdistä Wi-Fi-verkostoon aina kuin vain mahdollista ja määritä online-tilisi sekä sähköpostisi synkronoimaan harvemmin säästääksesi datan käyttöä.

Dataverkkovierailun avaaminen tai katkaiseminen

Yhdistä matkapuhelinoperaattorisi kumppanin verkkoihin ja käytä datapalveluja, kun olet matkapuhelinoperaattorisi verkon ulkopuolella.

Varoitus: Datapalvelujen käyttäminen verkkovierailun aikana voi tulla kalliiksi. Tarkista matkapuhelinoperaattoriltasi verkkovierailuhinnat ennen kuin käytät dataverkkovierailua.
  1. Pyyhkäise kahdella sormella alas tilapalkista avataksesi Pika-asetukset-valinnan.
  2. Jos Mobiilidata on pois päältä, napauta Mobiilidata-ruutua kytkeäksesi sen päälle.
  3. Napauta . Matkapuhelinverkon asetukset-näyttö avautuu.
  4. Valitse Dataverkkovierailu-valintaruutu tai poista sen valinta.
Valitse Dataverkkovierailun ääni -valinta, jos haluat HTC One X / One X‍+ puhelimen toistavan äänen, kun sen luo yhteyden verkkoon verkkovierailun aikana.

Datan käytön seuraaminen

Tarkkaile dattankäyttöä estääksesi kuukausittaisen tietokiintiösi ylittämisen.
Huomautus: HTC One X / One X‍+ -puhelimen mittaama datankäyttö voi olla eri ja pienempi kuin todellinen datankäyttösi.
  1. Siirry Asetuksiin ja napauta Langaton ja verkot kohdassa Lisää.
  2. Napauta Käyttö.
  3. Valitse Mobiili-välilehdessä Rajoita mobiilidatan käyttöä poistaaksesi datayhteyden käytöstä automaattisesti saavuttaessasi asetetun käyttörajan.

Vedä sitten ylärajaviiva asettaaksesi kuukausittaisen datan käyttörajasi.

4. Valitse Ilmoita minulle datankäytöstä ja vedä alailmoitusviiva asettaaksesi ilmoituksen ennen kuin saavutat kuukausittaisen datan käyttörajasi.
  5. Napauta Nollaa datan käyttö ja aseta kuukauden päivä, jolloin käyttökautesi alkaa alusta. Tämä päivämäärä on yleensä kuukausittaisen laskutuskautesi alkupäivä.
  6. Vedä pystyviivoja nähdäksesi, kuinka paljon dataa olet käyttänyt tietyllä aikavälillä.
Vihje: Jos olet yhdistämässä HTC One X / One X‍+ -puhelinta toiseen langattomaan Wi-Fi-verkkopisteeseen, napauta > Hotspot rajoittaaksesi taustadatan latautumista, joka saattaa aiheuttaa lisäkuluja.

Sovellusten datankäytön tarkastelu

1. Siirry Asetuksiin ja napauta Langaton ja verkot kohdassa Lisää.
  2. Napauta Käyttö.
  3. Vedä Mobiili-välilehdellä pystyrivimerkkejä nähdäksesi, kuinka paljon dataa olet käyttänyt tiettynä aikana.
  4. Vieritä näyttöä alas nähdäksesi sovellusluettelon ja niiden datakäyttötiedot.
  5. Napauta sovellusta nähdäksesi lisätietoja.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x