Asiakirjojen synkronointi tietokoneelta puhelimeen
ASETUKSET JA PALVELUT

Asiakirjojen synkronointi tietokoneelta puhelimeen

1. Liitä puhelin tietokoneeseen.
  2. Napsauta HTC Sync Manager -sovelluksessa Tiedostot > SYNKRONOINTIASETUKSET.
  3. Valitse Synkronoi asiakirjat -valinta.
  4. Napsauta Lisää ja valitse kansio, joka sisältää puhelimen kanssa synkronoitavat asiakirjat. Voit lisätä useita kansioita.
  5. Napsauta , jos tämä on ensimmäinen synkronointikerta. Salliaksesi HTC Sync Manager -sovelluksen synkronoida seuraavalla kerralla automaattisesti asiakirjasi ja muut kohteet, napsauta Lisää > SYNKRONOINTIASETUKSET ja valitse sitten Synkronoi automaattisesti aina, kun puhelin yhdistetään.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x