Musiikin, valokuvien ja videoiden synkronointi puhelimesta tietokoneeseen
ASETUKSET JA PALVELUT

Musiikin, valokuvien ja videoiden synkronointi puhelimesta tietokoneeseen

Aseta HTC Sync Manager -sovellus tuomaan kaikki musiikki-, valokuva- ja videotiedostot puhelimesta tietokoneeseen.
  1. Liitä puhelin tietokoneeseen.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Kopioidaksesi kaiken musiikin puhelimesta tietokoneeseen, napsauta Musiikki > ASETUKSET ja valitse sitten Kopioi kaikki musiikki puhelimesta.
    • Kopioidaksesi kaikki valokuvat ja videot puhelimesta tietokoneeseen, napsauta Galleria > ASETUKSET ja valitse sitten Tuo automaattisesti valokuvat ja videot puhelimesta.
    Vihje: Valitse Poista valokuvat ja videot puhelimesta tuomisen jälkeen, jos haluat poistaa valokuvat ja videot puhelimesta siirron jälkeen.
  3. Napsauta Käytä (vain Windows).
  4. Napsauta , jos tämä on ensimmäinen synkronointikerta. Salliaksesi HTC Sync Manager -sovelluksen synkronoida seuraavalla kerralla automaattisesti median ja muut kohteet (kuten asiakirjat ja tiedot), napsauta Lisää > SYNKRONOINTIASETUKSET ja valitse sitten Synkronoi automaattisesti aina, kun puhelin yhdistetään.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x