Tiedostojen, tietojen ja asetusten varmuuskopiointitapoja

Oletko huolissasi HTC One X / One X‍+ -puhelimesi tärkeiden asioiden menettämisestä? Varmuuskopioi HTC One X / One X‍+ ennen kuin tyhjennät tallennustilan, suoritat tehdasasetusten palautuksen tai päivität uuteen puhelimeen.

HTC Backup

Käytä sisäistä HTC Backup -sovellusta tilien, sovellusten, asetusten jne. varmuuskopioimiseksi pilveen niin, että ne on helpompi palauttaa HTC One X / One X‍+ -puhelimeen (tehdasasetuksiiin palauttamisen jälkeen) tai uuteen puhelimeen. Katso lisätietoja -luvusta.

HTC Sync Manager

Käytä HTC Sync Manager sovellusta musiikin, valokuvien ja videoitten tuomiseen tietokoneeseen. Voit myös synkronoida paikallisesti tallennettuja yhteystietoja, kalenteritapahtumia, kirjanmerkkejä, asiakirjoja ja soittolistoja tietokoneeseen. Katso lisätietoja Median ja tietojen synkronointi HTC Sync Manager -sovelluksella -luvusta.

Muita varmuuskopiointivaihtoehtoja

Varmuuskopioi muut tietosi ja tiedostotyypit erikseen, jos niitä ei tueta HTC Backup - ja HTC Sync Manager -sovelluksissa.

Joissakin sovelluksissa voit varmuuskopioida tietoja puhelimen tallennustilaan niin, että voi palauttaa ne helposti tehdasasetuksiin palauttamisen jälkeen.

Tärkeää: Jos varmuuskopioit tietoja tallennustilaan, älä valitse tallennustilan tyhjentämistä, kun suoritat tehdasasetuksiin palauttamisen.
Viestit Varmuuskopioi tekstiviestit puhelimen tallennustilaa tai tallenna ne sähköpostin liitteinä.
Yhteystiedot
  • Tallenna yhteystiedot ja muut henkilökohtaiset tiedot online-tileillesi niin, että voit synkronoida ne vaihtaessasi puhelinta.
  • Jos olet tallentanut yhteystiedot paikallisesti Henkilöt-sovellukseen, vie ne puhelimen tallennustilaan.
Tiedostot
  • Kopioi ja liitä tiedostot manuaalisesti yhdistämällä HTC One X / One X‍+ -puhelin tietokoneeseen kiintolevynä.
  • Lähetä tiedostot verkkotallennuspalveluihin.
Muut tiedot
  • Jos olet lisännyt uusia sanoja omaan sanakirjaan näyttönäppäimistöllä, varmuuskopioi sanakirja tallennustilaan tai tallenna se sähköpostin liitteenä.
  • Tarkista muut sovellukset nähdäksesi tukevatko ne tietojen viemistä tallennustilaan.