HTC One X / One X‍+ -puhelimen tietojen salaaminen
ASETUKSET JA PALVELUT

HTC One X / One X‍+ -puhelimen tietojen salaaminen

Voit salata tietoja, kuten verkkotilisi, asetukset, musiikkitiedostot ja muut mediatiedostot. Salauksen jälkeen sinun on annettava lukitusnäytön PIN-koodi tai salasana kytkeäksesi puhelimen päälle ja käyttääksesi tietoja.
Tärkeää:
  • Aseta lukitusnäytön PIN-koodi tai salasana ennen tietojen salaamista.
  • Lataa akku täyteen ja pidä HTC One X / One X‍+ liitettynä verkkolaitteeseen salauksen aikana. Salausprosessi kestää noin tunnin.
  • Et voi kumota salausta. Jos haluat palata salaamattomaan puhelimeen, sinun on suoritettava tehdasasetusten palautus.
  1. Siirry Asetuksiin ja napauta Tallennustila.
  2. Napauta Tallennustilan salaus (tai Puhelimen tallennustilan salaus).
  3. Napauta OK.
  4. Anna lukitusnäytön PIN-koodi tai salasana ja napauta Seuraava.
  5. Napauta OK.
Salaus alkaa ja edistyminen näkyy näytössä. Puhelin voi käynnistyä uudelleen muutamia kertoja.
Kun salaus on valmis, anna PIN-koodi tai salasana.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x