Tallennustilan lisääminen

Kun käytät HTC One X / One X‍+ -puhelinta, puhelimeen kertyy dataa ja sen tallennustila täyttyy ajan mittaan. Tässä on joitakin vihjeitä tallennustilan lisäämiseen.

Tallennustilan avustajan käyttö

Voit vapauttaa helposti puhelimen tallennustilaa tyhjentämällä sovelluksen välimuistin, poistamalla sovelluksia ja muuttamalla asetuksia niin, että vain uusimmat tiedot säilytetään. Napauta Asetuksissa Tallennustila > Vapauta tilaa.

Tallenna tiedostoja Dropbox

Valokuvia, sähköpostin liitteitä ja muita asiakirjoja voi tallentaa Dropbox ja käyttää missä tahansa. Voit asettaa Kamera-sovelluksen siirtämään valokuvat automaattisesti Dropbox.

Huomautus: Dropbox on kolmannen osapuolen sovellus eikä se ole HTC Corporationin tarjoama tai liity siihen.

Valokuvat ja videoitten hallinta

• Aseta Kamera-sovellus siirtämään valokuvat valokuvien jakamissivustolle tai verkkotallennustilaan. Kun saavutat puhelimen tallennustilan rajan, poista kaikki valokuvat. Voit noutaa kuvat valokuvien jakamissivustolta tai verkkotallennustilasta, kun tarvitset niitä.
  • Otettuasi kuvia sarjakuvauksella, säilytä vain paras kuva ja poista loput.
  • Kun olet muokannut valokuvaa tai leikannut videota, alkuperäinen tiedosto säilytetään. Voit poistaa alkuperäiset tiedostot tai siirtää ne verkkotallennustilaan tai tietokoneelle.
  • Jos vain lähetät videoita MMS:n kautta, käytä alhaisempaa kuvatarkkuutta. Korkean kuvatarkkuuden video vie enemmän tilaa. Napauta Kamera-asetuksissa Videolaatu muuttaaksesi kuvatarkkuutta.

Sovellustietojen varmuuskopiointi

Säilytä vain sovellusten uusimmat tiedot HTC One X / One X‍+ -puhelimessa. Voit varmuuskopioida kalentereita, yhteystietoja ja kirjanmerkkejä tai viedä tekstiviestejä ja omia sanakirjoja.

Ota joitakin sovelluksia pois käytöstä

Sovellukset, harvoinkin käytetyt, voivat olla käynnissä taustalla ja ladata tietoja puhelimen tallennustilaan. Jos sovellusta ei voi poistaa, voit ottaa sen pois käytöstä. Napauta Asetuksissa Sovellukset ja pyyhkäise sitten kohtaan Kaikki. Napauta käytöstä poistettavaa sovellusta ja napauta sitten Ota pois käytöstä.