Tietoja HTC Media Link HD -sovelluksesta
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Tietoja HTC Media Link HD -sovelluksesta

Voit kytkeä HTC Media Link HD:n mihin tahansa HDMI-portilla varustettuun TV-vastaanottimeen ja käyttää sitä sisällön näyttämiseen langattomasti TV-vastaanottimella.
Huomautus: HTC Media Link HD myydään erikseen.

Helppo asettaa ja käyttää

Liitä HTC One X / One X‍+ -puhelin HTC Media Link HD:hen kolmen sormen pyyhkäisyllä ja jaa sisältö suurella näytöllä.

Moniajo kaksoisnäyttöruudulla

HTC Media Link HD tarjoaa kaksoisnäyttöruudun:
  • Katsellessasi videota Galleria
  • Toistaessasi musiikkia HTC Musiikki-sovelluksessa
  • Katsoessasi traileria, ostettua elokuvaa tai vuokrattua TV-ohjelmaa HTC Watch-sovelluksessa
Kun toistat mediaa suurella näytöllä, voit käyttää moniajoa ja tehdä muita asioita, kuten soittaa puheluita, selata webiä tai lähettää sähköpostia HTC One X / One X‍+ -puhelimella.

Muuttaa TV-vastaanottimen digitaaliseksi valokuvakehykseksi

Käytä TV:n näytönsäästäjäominaisuutta enintään 30 valokuvan tallentamiseen HTC One X / One X‍+ -puhelimelta HTC Media Link HD:hen ja näytä ne diaesityksenä TV-vastaanottimella.

Katso lisätietoja HTC Media Link HD:n asettamisesta ja käyttämisestä HTC One X / One X‍+ -puhelimen kanssa HTC Media Link HD:n käyttöoppaasta.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x