Jakaminen suurella näytöllä

Jaa HTC One X / One X‍+ -puhelimella katsomasi sisältö suurella TV-kuvaruudulla.
  • Jos sinulla on DLNA-yhteensopiva kotiteatterijärjestelmä, voit jakaa valokuvia, videoita, elokuvia ja musiikkia HTC One X / One X‍+ -puhelimelta TV-vastaanottimeen Wi-Fi-kotiverkon kautta.
  • Eikö sinulla ole DLNA-sovellusta asennettuna kotonasi? Ei huolta. Riittää kun ostat HTC Media Link HD:n ja liität sen HDMI TV -vastaanottimeesi. Sen jälkeen voit jakaa langattomasti HTC One X / One X‍+ -puhelimella katselemasi tai kuuntelemasi sisällön TV-vastaanottimeen.