Akkukäytön tarkistaminen

Katso listaa sovelluksista, jotka käyttävät akkua. Voit myös nähdä, kuinka paljon ja kuinka pitkään jokainen sovellus on käyttänyt akkua.
  1. Siirry Asetuksiin ja napauta Virta.
  2. Napauta Käyttö ja napauta sitten sovellusta tarkistaaksesi, kuinka paljon akkua se käyttää. Näet, kuinka paljon akun virtaa resurssit, kuten keskusyksikkö, käyttävät sovelluksella, sekä muita tietoja.
Vihje:
  • Jos näet painikkeita tarkastellessasi sovelluksen akun käyttöä, voit napauttaa niitä määrittääksesi akun käyttöön ja sovellusten pysäytykseen vaikuttavia ja muita asetuksia.
  • Haluatko tarkistaa akunkäyttöprosentin suotaan tilarivillä? Valitse Virta-asetuksissa Näytä akkutaso.