Yhteystietojen siirtäminen vanhasta puhelimesta Bluetooth-sovelluksella

Yhteystietojen siirtäminen vanhasta puhelimesta Bluetooth-sovelluksella

Käytä Bluetooth-sovellusta yhteystietojen siirtämiseen iPhone-laitteesta, puhelimesta, jossa on Android-versio 2.2 (tai vanhempi) tai muun tyyppisestä puhelimesta. Vanhan puhelimesi ominaisuuksien mukaan voit ehkä siirtää uuteen HTC-puhelimeen yhteystietojen lisäksi myös muita tietoja, kuten kalenteritapahtumat ja tekstiviestit.
Vihje: Käytä HTC Sync Manager -sovellusta useampien sisältötyyppien siirtämiseen iPhone-laitteesta.
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Jos olet asettamassa uutta puhelinta ensimmäistä kertaa, valitse siirrettävä sisältö ja valitse sitten Siirrä vanhasta puhelimesta Aseta puhelin -näytössä.
    • Siirry Asetuksiin ja napauta Siirrä sisältö.
  2. Valitse siirretäänkö Android-puhelimesta, iPhone-puhelimesta vai muusta puhelintyypistä. Jos valitset siirron Android-puhelimesta, napauta Pikasiirto.
  3. Valitse vanhan puhelimesi nimi ja malli.
  4. Käynnistä vanhan puhelimesi Bluetooth ja aseta se havaittavissa olevaan tilaan.
  5. Toimi vanhan ja uuden puhelimesi näytön ohjeiden mukaisesti muodostaaksesi niistä laiteparin ja käynnistääksesi tietojen siirron.