NÄIN PÄÄSET ALKUUN
Kosketuseleet
NÄIN PÄÄSET ALKUUN

Kosketuseleet

Käytä kosketuseleitä alkunäytössä siirtymiseen, sovellusten avaamiseen, luettelojen vierittämiseen jne.

Napauta

• Napauta näyttöä sormillasi, kun haluat valita näytön kohteita, kuten sovelluksia ja asetuskuvakkeita, tai paina näyttöpainikkeita.
  • Vieritettyäsi alas pitkän luettelon tai näytön (sovelluksissa, kuten Sähköposti ja Henkilöt), napauta tilapalkkia hypätäksesi suoraan näytön yläosaan.

Pidä painettuna

Avataksesi kohteen käytettävissä olevia valintoja (esim. yhteystieto tai web-sivun linkki), pidä kohdetta painettuna.

Pyyhkäise tai liu'uta

Pyyhkäise sormellasi nopeasti näytön poikki pysty- tai vaakasuuntaan siirtyäksesi toisille alkunäytöille, vierittääksesi asiakirjoja jne.

Vedä

Paina ja pidä sormeasi painettuna ennen vetämisen aloittamista. Älä vapauta vetäessäsi sormea ennen kuin olet saavuttanut kohdesijainnin.

Näpäytä

Näytön näpäyttäminen vastaa pyyhkäisyä sillä erotuksella, että sinun on pyyhkäistävä sormella kevyin, nopeammin liikkein, kuten siirtyessäsi vasemmalle ja oikealle alkunäytössä tai näpäytellessäsi yhteystieto- tai viestiluetteloa.

Paina ja näpäytä

Alkunäytössä voit helposti siirtää pienohjelman tai kuvakkeen näytöstä toiseen.

Pidä pienohjelmaa tai kuvaketta painettuna yhdellä sormella ja näpäytä näyttö uutteen sijaintiin toisella sormella.

Nipistä ja levitä

Joissain sovelluksissa, kuten Galleria, Viestit, Sähköposti tai web-selain, levitä sormiasi näytöllä lähentääksesi katsellessasi kuvaa tai tekstiä.

Nipistä näyttöä loitontaaksesi kuvaa tai tekstiä.

Kahden sormen pyyhkäisy

• Pyyhkäise alas tilapalkista kahdella sormella käyttääksesi Pika-asetuksia.
  • Joissain sovelluksissa, jotka tukevat järjestämistä, kuten Sähköposti tai Henkilöt, pyyhkäise ylös tai alas kahdella sormella selataksesi näyttöä. Näytössä näkyy lajittelujärjestys, ja voit helposti vierittää haluamaasi tietoon.

Kolmen sormen ele

Pyyhkäise ylös kolmella sormella jakaaksesi sisältöä, kuten valokuvia, videoita ja musiikkia, HTC One X / One X‍+ -puhelimelta TV-vastaanottimeen tai kaiuttimiin.
Huomautus:
  • HTC-eleet on oletuksena käytössä, mikä saa kolmen sormen ele toimimaan vain, kun jaetaan sisältöä tai käytetään HTC-sovelluksia.
  • Sinun on liitettävä HTC Media Link HD (myydään erikseen) HDMI TV -vastaanottimeen sisällön jakamiseksi.

Etkö pysty käyttämään monen sormen eleitä sovelluksissasi?

Syynä tähän on, että HTC-eleet on otettu käyttöön oletuksena. Tämä tekee kolmen sormen eleen käytettäväksi pelkästään sisällön jakamiseen tai käytettäväksi HTC-sovelluksilla. Et voi käyttää monen sormen eleitä (eleitä, jossa käytetään kolmea tai useampaa sormea) muihin tarkoituksiin.
Voit käyttää usean sormen eleitä peleissä tai musiikki-instrumenttisovelluksissa poistamalla HTC-eleet-valinnan Asetukset > Näyttö, eleet ja painikkeet-kohdassa (tai Näyttö ja painikkeet -kohdassa).

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x