HTC One X / One X‍+ -puhelimen nollaus (hard reset)
ASETUKSET JA PALVELUT

HTC One X / One X‍+ -puhelimen nollaus (hard reset)

Jos HTC One X / One X‍+ -puhelimessa on ratkaisematon ongelma, voit suorittaa tehdaspalautuksen (tunnetaan myös nimellä hard reset tai master reset). Tehdaspalautus palauttaa puhelimen takaisin alkuperäiseen tilaansa - tilaan ennen puhelimen ensimmäistä käynnistämistä.

Seuraavat kohteet poistetaan puhelimesta, kun suoritat tehdaspalautuksen:

• Google-tilisi
  • Kaikki tilit, jotka olet lisännyt kohdassa Asetukset > Tilit ja synkronointi ja kaikki näihin tileihin liittyvät tiedot
  • Henkilökohtaiset tiedot, jotka olet luonut tai synkronoinut puhelimeen, kuten oma profiili, yhteystiedot, viestit, sähköpostit, kalenteritapahtumat jne
  • Järjestelmän ja sovellusten tiedot ja asetukset
  • Ladatut sovellukset

Tiedostot, kuten musiikki, valokuvat, videota ja asiakirjat poistetaan myös, jos valitset Poistaa kaiken datan -valinnan.

Varmista ennen kuin teet tehdaspalautuksen, että varmuuskopioit kaiken datan ja tiedostot, jotka haluat pitää.

Huomautus: Tehdaspalautus ei ehkä poista pysyvästi kaikkia tietoja puhelimestasi, mukaan lukien henkilökohtaiset tiedot.

Tehdasasetusten palauttaminen asetuksista

1. Siirry Asetuksiin ja napauta Varmuuskopioi ja palauta.
  2. Napauta Nollaa puhelin.
  3. Jos haluat poistaa mediaa ja muuta tietoa pysyvästi HTC One X / One X‍+ -puhelimesta, napauta Pyyhi kaikki data.
  4. Napauta OK.

Tehdastilaan palauttaminen laitteen painikkeilla

Ellet saa sammutettua HTC One X / One X‍+ -laitetta tai pääse sen asetuksiin, voit silti suorittaa tehdasasetusten palautuksen HTC One X / One X‍+ -laitteen painikkeilla.

1. Pidä ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painiketta painettuna ja pidä sen jälkeen VIRTA-painiketta painettuna.
  2. Odota, että näyttöön tulee kolme Android-kuvaa, ja vapauta sitten VIRTA-painike ja ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painike.
  3. Paina ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painiketta valitaksesi TEHDASPALAUTUS ja paina sitten VIRTA-painiketta.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x