HTC One X / One X‍+ -puhelimen uudelleenkäynnistys (soft reset)
ASETUKSET JA PALVELUT

HTC One X / One X‍+ -puhelimen uudelleenkäynnistys (soft reset)

Jos HTC One X / One X‍+ -puhelin toimii tavallista hitaammin, se ei vastaa tai jokin sen sovelluksista ei toimi halutulla tavalla, kokeile korjata ongelma käynnistämällä se uudelleen.

1. Jos näyttö on pois, paina VIRTA-painiketta kääntääksesi sen takaisin päälle. Jos näyttösi on suojattu lukitusnäytöllä, sen lukitus on avattava.
  2. Paina ja pidä VIRTA-painiketta painettuna ja napauta sitten Käynnistä uudelleen.
  3. Kun pyydetään vahvistamaan, napauta Käynnistä uudelleen.

HTC One X / One X‍+ ei vastaa?

Jos HTC One X / One X‍+ ei vastaa, kun kosketat näyttöä tai painat painikkeita, voit kuitenkin käynnistää sen uudelleen.
Pidä VIRTA-painiketta painettuna vähintään 10 sekuntia. HTC One X / One X‍+ -puhelin käynnistyy automaattisesti.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x