HTC One X / One X‍+ -puhelimen suojaaminen näyttölukituksella

HTC One X / One X‍+ -puhelimen suojaaminen näyttölukituksella

Suojaa henkilökohtaiset tietosi ja estä muita käyttämästä HTC One X / One X‍+ -puhelinta ilman lupaasi määrittämällä näyttöruudun lukituskuvion, face unlock -toiminnon, PIN-koodin tai salasanan.

Sinua pyydetään avaamaan näyttö joka kerta, kun HTC One X / One X‍+ -puhelin käynnistetään, tai kun se on käyttämättömänä määrätyn ajan.

1. Siirry Asetuksiin ja napauta Suojaus.
  2. Napauta Näyttöruudun lukitus.
  3. Napauta näyttöruudun lukitusvalintaa ja aseta näyttöruudun lukitus.
  4. Napauta Lukitse puhelin ja määritä käyttämättömänä oloaika ennen kuin näyttöruutu lukkiutuu.
    Vihje: Voit myös poistaa valinnan kohdasta Näytä kuvio tai Näytä salasanat, jos et halua näyttöruudun lukituksen tulevan näkyviin antaessasi sitä näytöllä.

Unohtuiko näyttöruudun lukituskuvio?

Jos olet unohtanut näyttöruudun lukituskuvion, sinulla on enintään viisi yrityskertaa avata HTC One X / One X‍+ lukituksesta.

Jos tämä epäonnistuu, voit avata HTC One X / One X‍+ -puhelimen syöttämällä Google-tilisi käyttäjänimen ja salasanan.

1. Syötä lukitusmalli avatulla näyttöruudulla.
  2. Viidennen yrityksen jälkeen sinua pyydetään odottamaan 30 sekuntia. Napauta OK.
  3. Jos näytöllä ei näy mitään, kytke näyttö päälle painamalla VIRTA ja avaa sitten ruudun lukitus.
  4. Napauta Unohtuiko kuvio?-painiketta sen ilmestyttyä.
  5. Syötä Google-tilisi käyttäjänimi ja salasana ja napauta sitten Kirjaudu sisään. Sinua pyydetään sen jälkeen luomaan uusi näyttöruudun lukituskuvio. Jos et enää halua tehdä niin, napauta Ei mitään tai paina .