Sisällön jakaminen NFC:llä
ASETUKSET JA PALVELUT

Sisällön jakaminen NFC:llä

Voit jakaa hetkessä sisältöä HTC One X / One X‍+ -puhelimen sisäisellä NFC (near field communication) -ominaisuudella toiseen NFC-matkapuhelimeen. Keilaa web-sivuja, valokuvia, yhteystietoja jne. vain pitämällä HTC One X / One X‍+ -puhelin ja toinen laite selkä selkää vasten.
Huomautus: Voit käyttää NFC:tä myös yhteydettömään maksuun. Ota yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi selvittääksesi NFC-palvelujen saatavuuden.

NFC:n kääntäminen päälle tai pois

1. Siirry Asetuksiin ja napauta Langaton ja verkot kohdassa Lisää.
  2. Valitse NFC-valintaruutu tai poista sen valinta.

Keilaussisältö

Tärkeää: Varmista, että molemmat laitteet ovat lukitsemattomia, ja että NFC on päällä. Jos toisessa laitteessa on Android Beam-valinta, varmista, että se on kytketty päälle.
  1. Kun tarkastelet jaettavaa sisältöä, pidä HTC One X / One X‍+ -puhelinta ja toista laitetta selkä selkää vasten.
    Huomautus: Eri puhelimet voivat vaatia eri sijainteja NFC:n toimimiseksi oikein. Kahden puhelimen pitäminen selkä selkää vasten ei ehkä aina toimi. Kokeile puhelinten vähäisellä siirtämistä, kunnes yhteys on muodostettu.
    Kun laitteet muodostavat yhteyden, kuulet merkkiäänen ja molemmat laitteet värähtelevät kevyesti.
  2. Napauta näyttöä.
Jaettu sisältö tulee näkyviin toiselle näytölle. Joillakin jakamillasi kohteilla (kuten yhteystiedot), vastaanottavalle laitteelle tulee näkyviin ohjeet, kuinka kohde tallennetaan.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x