Tietojen vastaanottaminen Bluetooth-yhteydellä

HTC One X / One X‍+ voi vastaanottaa Bluetooth erilaisia tiedostoja, muun muassa valokuvia, musiikkiraitoja, yhteystietoja, kalenteritapahtumia ja asiakirjoja, kuten PDF-tiedostoja.
Tärkeää: Katso laitteen dokumentaatiosta ohjeita tietojen lähettämisestä Bluetooth kautta.
  1. Pyyhkäise kahdella sormella alas tilapalkista avataksesi Pika-asetukset-valinnan.
  2. Jos Bluetooth on pois päältä, napauta Bluetooth-kytkeäksesi sen päälle.
  3. Napauta . Bluetooth-näyttö avautuu.
  4. Napauta laitteen Bluetooth-nimeä lähellä näytön yläreunaa saadaksesi HTC One X / One X‍+ -puhelimen näkyväksi lähellä oleville Bluetooth-laitteille.
  5. Lähetä lähettävästä laitteesta yksi tai useampi tiedosto HTC One X / One X‍+ -puhelimeen.
  6. Hyväksy pyydettäessä laiteparinmuodostuspyyntö HTC One X / One X‍+ -puhelimesta ja lähettävästä laitteesta. Sinua voidaan myös kehottaa antamaan sama salasana tai vahvistamaan automaattisesti luotu salasana molemmilla laitteilla.

Saat sitten Bluetooth-valtuutuspyynnön.

7. Napauta Muodosta pari.
  8. Kun HTC One X / One X‍+ vastaanottaa tiedoston siirtopyyntöilmoituksen, liu'uta alas Ilmoitukset-paneelia, napauta tulevan tiedoston siirtoilmoitusta ja napauta Hyväksy.
  9. Ilmoitus näytetään tiedoston siirron aikana. Liu'uta alas Ilmoitukset-paneelia ja napauta sitten ilmoitusta.

Kun avaat vastaanotetun tiedoston, seuraava vaihe riippuu tiedoston tyypistä:

• Mediatiedostot ja asiakirjat avataan yleensä suoraan yhteensopivassa sovelluksessa. Jos esimerkiksi avaat musiikkiraidan, toisto alkaa Musiikki-sovelluksessa.
  • Valitse vCalendar-tiedostoa varten kalenteri, johon haluat tallentaa tapahtuman, ja napauta sitten Tuo. vCalendar lisätään Kalenteri-tapahtumiin.
  • vCard-yhteystietotiedostoista voit valita tuodaanko yksi, useita vai kaikki yhteystiedot yhteystietolistaasi.