Bluetooth-kuulokkeiden liittäminen

Voit kuunnella musiikkia Bluetooth-stereokuulokkeilla tai soittaa hands-free-puheluja käyttämällä yhteensopivia Bluetooth-kuulokkeita.
Tärkeää:
  • Kuunnellaksesi musiikkia kuulokkeilla, kuulokkeiden on tuettava A2DP Bluetooth -profiilia.
  • Ennen kuin liität kuulokkeet, ne on asetettava havaittavissa olevaan tilaan, jotta HTC One X / One X‍+ voi löytää ne. Katso lisätietoja kuulokkeiden käyttöoppaasta.
  1. Pyyhkäise kahdella sormella alas tilapalkista avataksesi Pika-asetukset-valinnan.
  2. Jos Bluetooth on pois päältä, napauta Bluetooth-kytkeäksesi sen päälle.
  3. Napauta . Bluetooth-näyttö avautuu.
  4. Jos kuulokkeitasi ei ole luettelossa, napauta ja virkistä luettelo napauttamalla Hae.
  5. Kun näet kuulokkeittesi nimen Saatavilla olevat laitteet -osiossa, napauta niiden nimeä. HTC One X / One X‍+ muodostaa kuulokkeista laiteparin, ja kuulokkeiden yhteyden tila näytetään Laiteparit-osassa.
    Huomautus: Jos automaattinen laiteparin muodostus epäonnistuu, syötä kuulokkeiden mukana toimitettu salasana.
Kun Bluetooth-kuulokkeet on liitetty HTC One X / One X‍+ -puhelimeen, Bluetooth liitetty -kuvake näkyy tilapalkissa.

Bluetooth-kuulokkeiden liittäminen uudelleen

Normaalisti voit helposti liittää kuulokkeet uudestaan kytkemällä Bluetooth päälle HTC One X / One X‍+ -puhelimessa ja sitten kytkemällä kuulokkeet päälle.

Saatat kuitenkin joutua muodostamaan yhteyden manuaalisesti, jos kuulokkeita on käytetty toisella Bluetooth-laitteella.

Tärkeää: Varmistu, että kuulokkeet ovat havaittavissa. Katso lisätietoja kuulokkeiden käyttöoppaasta.
  1. Pyyhkäise kahdella sormella alas tilapalkista avataksesi Pika-asetukset-valinnan.
  2. Jos Bluetooth on pois päältä, napauta Bluetooth-kytkeäksesi sen päälle.
  3. Napauta . Bluetooth-näyttö avautuu.
  4. Napauta kuulokkeiden nimeä Laiteparit-osassa.
  5. Jos kehotetaan, syötä salasana, yritä 0000 tai 1234 tai katso oikea salasana kuulokkeiden ohjekirjasta.

Jos et vieläkään voi muodostaa uudelleen yhteyttä kuulokkeisiin, noudata -kohdan ohjeita ja noudata sitten Bluetooth-kuulokkeiden liittäminen -kohdan ohjeita.