HTC One X / One X‍+ -puhelimen käyttö langattomana reitittimenä
ASETUKSET JA PALVELUT

HTC One X / One X‍+ -puhelimen käyttö langattomana reitittimenä

Jaa datayhteys muiden laitteiden kanssa muuttamalla HTC One X / One X‍+ -puhelin langattomaksi reitittimeksi.

Huomautus:
  • Varmista, että datayhteys on kytketty päälle.
  • Sinulla täytyy olla tiliisi liittyvä hyväksytty datasopimus matkapuhelinpalvelusi tarjoajalta käyttääksesi tätä palvelua.
  1. Siirry Asetuksiin ja napauta Langaton ja verkot kohdassa Lisää.
  2. Napauta Matkapuhelinverkon jakaminen > Langattoman Wi-Fin asetukset.
  3. Syötä reitittimen nimi tai käytä oletuksena olevaa reitittimen nimeä.
  4. Valitse suojaustyyppi ja aseta langattoman reitittimen salasana (avain). Jos olet valinnut Ei mitään kohtaan Turvallisuus, sinun ei tarvitse antaa salasanaa.
    Huomautus: Salasana on avain, joka muiden henkilöiden on annettava laitteillaan, jotta he voivat käyttää HTC One X / One X‍+ -puhelinta langattomana reitittimenä.
  5. Valitse Langaton Wi-Fi Hotspot -valinta kytkeäksesi langattoman reitittimen päälle.

Voit alkaa käyttää HTC One X / One X‍+ -puhelinta langattomana reitittimenä, kun tilapalkissa näkyy -kuvake.

Tärkeää: Käytä turvallisuusvaarojen minimoimiseksi oletussuojausasetuksia ja aseta turvallinen ja ainutkertainen salasana.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x