Internet-yhteyden muodostaminen tietokoneella

Jos HTC One X / One X‍+ -puhelimellasi ei tilapäisesti ole internet-yhteyttä, pääset verkkoon käyttämällä tietokoneen internet-yhteyttä.

Tärkeää:
  • Varmistaaksesi, että HTC One X / One X‍+ -puhelimen USB-ajurit ovat ajan tasalla, asenna HTC Sync Manager -sovelluksen uusin versio tietokoneellesi.
  • Jos puhelin ei voi muodostaa yhteyttä internetiin tietokoneen internet-yhteydellä, sinun on ehkä määritettävä tietokoneen palomuuri sallimaan tämän tyyppinen yhteys. Katso lisätietoja käyttöjärjestelmän tai suojausohjelmiston ohjeesta.
  • Jos tietokoneesi luo yhteyden PPP:n kautta (esim. Dial UP, xDSL tai VPN), Internet-läpäisy tukee vain TCP-protokollaa.
  1. Siirry Asetuksiin ja napauta Langaton ja verkot kohdassa Lisää.
  2. Napauta Matkapuhelinverkon jakaminen > USB-verkkoasetus > Internet-läpäisy.
    Vihje: Jos vaihtelet usein USB-jakaminen ja internet-läpäisyn välillä, valitse Älykäs verkon jakaminen kytkeäksesi haluamasi yhteyden tyypin päälle automaattisesti liittäessäsi HTC One X / One X‍+ -puhelimen tietokoneeseen.
  3. Liitä HTC One X / One X‍+ tietokoneeseen puhelimen toimitukseen kuuluvalla USB-kaapelilla. Kun HTC One X / One X‍+ -puhelin yhdistetään seuraavan kerran tietokoneeseen, se muistaa asetuksesi.