Videoiden katselu YouTube

YouTube-sovelluksella näet, mikä on juuri nyt suosittua verkossa olevalla videoiden jakamissivustolla.
  1. Avaa YouTube-sovellus.
  2. Selaa tai etsi video.
  3. Kun löydät haluamasi videon, napauta sitä.
  4. Samalla, kun katselet videota, voit:
    • Kääntää HTC One X / One X‍+ -puhelimen sivuttain katsoaksesi videota koko näytöllä.
    • Napauta videota keskeyttääksesi toiston tai jatkaaksesi sitä tai liu'uta säädintä siirtyäksesi eri kohtaan videossa.
    • Vierittää alas videotietopaneelissa nähdäksesi kuvauksen, aiheeseen liittyvät videot tai muiden katsojien kommentit.
    Vihje: Haluatko mieluummin katsoa videota myöhemmin? Napauta > Lisää kansioon > Katso myöhemmin. Voit katsoa videon myöhemmin tiliprofiilisi Katso myöhemmin -luettelosta.
Napauta YouTube-kuvaketta palataksesi päänäyttöön.

Videoitten esilataaminen

Aseta YouTube-sovellus lataamaan videoita niin, että voit katsoa niitä ilman katkoksia. Videot esiladataan, kun HTC One X / One X‍+ -puhelinta ladataan, ja kun se on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon.

Katso lisätietoja videoitten esilataamisesta YouTube-ohjeesta.

1. Napauta YouTube-sovelluksessa > Asetukset > Esilataus
  2. Valitse esiladattavien videoitten tyyppi.

Videoita esiladataan, kun näkyy Katso myöhemmin -näytöllä tai tilaamallasi kanavalla. Kuvake muuttuu -kuvakkeeksi, kun video on valmis katsottavaksi.

Hakuhistorian tyhjentäminen

1. Napauta YouTube-sovelluksessa > Asetukset.
  2. Napauta Etsi > Tyhjennä hakuhistoria.