Sovellusten hakeminen Google Play

Google Play on paikka, josta löydät uusia sovelluksia HTC One X / One X‍+ -puhelimeesi. Valitse laajasta ilmaisten ja maksullisten sovellusten joukosta, joka ulottuu tuottavuussovelluksista ja viihteestä peleihin.
Huomautus:
  • Google Wallet-maksupalvelu on maksullisen sovelluksen hankkimisen edellytys. Sinua pyydetään vahvistamaan maksutapa ostaessasi sovellusta.
  • Play-kauppa-sovelluksen nimi voi vaihdella alueesi mukaan.
  • Mahdollisuus ostaa sovelluksia vaihtelee alueittain.

Sovelluksen löytäminen ja asentaminen

Kun asennat sovelluksia ja käytät niitä HTC One X / One X‍+ -puhelimessa, sovellukset saattavat tarvita pääsyn henkilökohtaisiin tietoihisi tai tiettyihin toimintoihin tai asetuksiin. Lataa ja asenna vain ne sovellukset, joihin luotat.
Tärkeää: Ole varovainen, kun lataat sovelluksia, joilla on pääsy HTC One X / One X‍+ -puhelimen toimintoihin tai merkittävään määrään tietojasi. Olet vastuussa käyttämiesi ladattujen sovellusten aiheuttamista vahingoista.
  1. Avaa Play-kauppa -sovellus.
  2. Selaa tai etsi ladattava sovellus.
  3. Kun olet löytänyt mielenkiintoisen sovelluksen, napauta sitä ja lue sen kuvaus sekä käyttäjien kommentit.
  4. Voit ladata tai ostaa sovelluksen napauttamalla Asenna (ilmaisille sovelluksille) tai hintapainiketta (maksullisille sovelluksille).
  5. Napauta Hyväksy.
    Vihje: Sovelluksia päivitetään välillä parannuksilla tai virheiden korjauksilla. Voit ladata päivityksiä automaattisesti napauttamalla asennuksen jälkeen > Automaattinen päivitys.
Voit avata sovelluksen siirtymällä Kaikki sovellukset -näkynään ja napauttamalla sovellusta.

Sovellusten palauttaminen Google Play -kauppasovelluksesta

Päivititkö uuteen puhelimeen, hankit uuden kadonneen tilalle tai suoritit ehkä tehdasasetusten palautuksen? Voit palauttaa aiemmin lataamasi sovellukset.
  1. Avaa Play-kauppa -sovellus.
  2. Napauta > Omat sovellukset.
  3. Pyyhkäise Kaikki-välilehteen ja napauta palautettavaa sovellusta.
  4. Asenna sovellus.

Katso lisätietoja Google Play -ohjeesta.