Tehtäviesi seuraaminen

Käytä Tehtävät-sovellusta tehtäväluetteloiden ja tehtävien järjestämiseen ja seuraamiseen. Luo puhelimella tehtäviä tai synkronoi ne Google- ja Microsoft Exchange ActiveSync -tileillä. Voit myös tarkastella tehtäviäsi Kalenteri.

Tehtävän luominen

1. Avaa Tehtävät-sovellus.
  2. Valitaksesi tehtävätilin, jolla haluat luoda tehtävän, napauta .
  3. Napauta ja syötä tehtävän tiedot.
    Vihje: Tehtävät Omat tehtävät -kohdassa voi linkittää yhteystietoon (napauta ) tai sijaintiin (napauta ).
  4. Napauta Tallenna.

Tehtävien hallinta

1. Siirry luetteloon, joka sisältää tehtäviä.
  2. Tehtävät-luettelossa voit:
    Merkitä tehtävän suoritetuksi

Napauta tehtävän vieressä olevaa valintaruutua. Voit tarkastella valmiita tehtäviä napauttamalla > Näytä valmiit.

Lajittele tehtävät
    1. Napauta > Lajittele.
    2. Valitse, miten haluat lajitella tehtävät.
    Muokkaa tehtävää
    1. Napauta tehtävää, jota haluat muokata, ja napauta sitten Muokkaa.
    2. Muokkaa tehtävän tietoja ja napauta sitten Tallenna.
    Poista tehtävä

Pidä poistettavaa tehtävää painettuna ja napauta Poista.

Lykkää tehtävää
    1. Pidä tehtävää painettuna ja napauta sitten Lykkää.
    2. Valitse, miten pitkään haluat lykätä tehtävää.
    Siirrä tehtävä toiseen luetteloon

Voit siirtää tehtävää vain toiseen samaan tiliin kuuluvaan luetteloon.

1. Pidä siirrettävää tehtävää painettuna ja napauta sitten Siirrä.
    2. Napauta luetteloa, jossa haluat tehtävän olevan.

Tehtäväluetteloiden hallinta

1. Napauta Tehtävät-sovelluksessa > Hallitse luetteloita.
  2. Tästä voit:
    Näyttää tehtävät Näyttää kaikki luettelon tehtävät napauttamalla tehtäväluetteloa.
    Luoda luettelon Napauta ja valitse sitten tili luettelolle.

Luetteloja ei voi luoda Microsoft Exchange ActiveSync -tileille.

Nimetä luettelon uudelleen
    1. Napauta luettelon oikealla puolella ja napauta sitten Nimeä uudelleen.
    2. Anna luettelolle uusi nimi ja napauta sitten OK.
    Poistaa luettelon
    1. Napauta luettelon oikealla puolella ja napauta sitten Poista.
    2. Napauta OK.
    Huomautus: Et voi poistaa pääluetteloa.