Sää tarkistaminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Sää tarkistaminen

Voit tarkistaa sään ja seuraavien päivien sääennusteen Sää-sovelluksella ja -pienohjelmalla. Nykyisen sijaintisi lisäksi voit katsella sääennusteita eri paikoista ympäri maailmaa.
  1. Avaa Sää-sovellus. Näet olinpaikkasi säätilan.
  2. Pyyhkäise Tuntikohtainen- ja Säätiedotus-välilehdille nähdäksesi nykyisen sijaintisi säätiedotukset.
  3. Tarkista sää muissa kaupungeissa napauttamalla ja valitsemalla sitten haluamasi kaupungin.
  4. Voit lisätä kaupunkeja napauttamalla ja siirtymällä sitten sijaintiin.
Sää-sovellukseen tekemäsi asetukset vaikuttavat myös Kello ja Kalenteri-sovelluksissa näkyviin säätietoihin.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x