Reittiohjeiden saaminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Reittiohjeiden saaminen

Hae yksityiskohtaiset reittiohjeet kohteeseen, johon haluat mennä.

Reittiohjeiden saaminen nykyisestä sijainnistasi

1. Hae kohdasta Locations paikka, johon haluat mennä.
    Vihje: Onko jalanjälkesi tallennettu? Voit asettaa myös jalanjäljen kohteeksesi. Napauta päänäytössä > Footprintit ja valitse footprintti.
  2. Napauta Ohjeet.
  3. Valitse, kuinka haluat päästä kohteeseesi. Kartta avautuu näyttäen reitin kohteeseesi.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Napauta näyttöruudun alaosasta tai noudattaaksesi reittiä kohteeseesi.
    • Liu'u ylös reittiohjeet-palkilla ja napauta sen jälkeen ohjeita seurataksesi reittiä kohteeseesi.

Reittiohjeiden käyttäminen asettamalla alku- ja loppusijainnin

1. Napauta karttaa katsoessasi > Ohjeet.
  2. Napauta Oma sijainti -tekstiruutua ja hae sen jälkeen haluamasi alkusijainti.
  3. Napauta Päätepiste-tekstiruutua ja hae sen jälkeen haluamasi päätepiste.
  4. Napauta Ajaen tai Kävellen riippuen siitä, kuinka haluat päästä kohteeseesi.
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Napauta näyttöruudun alaosasta tai noudattaaksesi reittiä kohteeseesi.
    • Liu'u ylös reittiohjeet-palkilla ja napauta sen jälkeen ohjeita seurataksesi reittiä kohteeseesi.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x