Mielipaikkojen tallentaminen HTC Footprintsin avulla
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Mielipaikkojen tallentaminen HTC Footprintsin avulla

HTC Footprints tarjoaa helpon tavan tallentaa suosikkipaikat ja käydä noissa paikoissa uudestaan. Voit ottaa valokuvan paikasta, kuten ravintolasta tai näköalapaikasta ja tallentaa sen yhdessä tarkan GPS-sijainnin, katuosoitteen, puhelinnumeron ja muiden tietojen kanssa.

Kun seuraavan kerran haluat käydä samassa paikassa, avaa footprint. Voit katsella sijaintia kartalla, etsiä sen webistä ja paljon muuta.

Sijainnin lisääminen jalanjäljeksi

1. Etsi paikka, johon haluat mennä.
  2. Napauta > Tallenna jalanjälkiin.
  3. Anna jalanjäljelle nimi ja muut tiedot.
  4. Voit:
    • Napauttaa ottaaksesi kuvan ja lisätäksesi sen valokuvaksi jalanjälkeen.
    • Napauta Omat muistiinpanot -tekstiruutua lisätäksesi jalanjäljelle uuden muistiinpanon.
  5. Napauta Tallenna.

Jalanjälkeen palaaminen uudelleen

1. Napauta Locations-välilehdellä > Footprints.
  2. Napauta jalanjälkeä, jossa haluat käydä uudestaan.
  3. Valitse Toiminnot-kohdassa mitä haluat tehdä, kuten hakea reittiohjeita.
    Vihje:
    • Napauta > Hae läheltä etsiäksesi lähellä olevia kohteita.
    • Napauta kartan esikatselua nähdäksesi kartalla olevat jalanjäljet.

Jalanjäljen muokkaaminen tai poistaminen

1. Napauta Locations-välilehdellä > Footprints.
  2. Paina ja pidä paikallaan jalanjälkeä, jota haluat muokata tai jonka haluat poistaa.
  3. Napauta Valinnat-valikossa Muokkaa tai Poista .

Useiden jalanjälkien poistaminen

1. Napauta Locations-välilehdellä > Footprints.
  2. Napauta > Poista.
  3. Valitse poistettavat jalanjäljet ja napauta sitten Poista.

Jalanjälkien vieminen

Varmista footprintit viemällä ne. Voit myös avata vietyjä jalanjälkitiedostoja muissa sovelluksissa, kuten tietokoneen Google Earth.
  1. Napauta Locations-välilehdellä > Footprints.
  2. Napauta > Vie.
  3. Valitse vietävät footprintsit ja napauta sitten Vie. Footprintit viedään .kmz tiedostoina. Jos viet useita jalanjälkiä samalla kertaa, ne tallennetaan yhteen .kmz-tiedostoon.
Vihje: Napauta viennin jälkeen Lähetä, jos haluat jakaa .kmz-tiedoston.

Jalanjälkien tuominen

Tuo takaisin aiemmin varmuuskopioimasi jalanjäljet. Voit myös tuoda .kmz-tiedostoja, jotka tallensit muissa sovelluksissa.
  1. Napauta Locations-välilehdellä > Footprints.
  2. Napauta > Tuo > Jalanjäljen tiedot.
    Vihje: Voit myös napauttaa Valokuvat-painiketta tuodaksesi valokuvan, johon on lisätty jalanjälkitiedot.
  3. Napauta Tyyppi-välilehdellä tuotavaa sovellusta.
  4. Napauta Tuo.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x