Karttojen näyttäminen

• Avaa Locations-sovellus. Kartta aukeaa näyttäen nykyisen sijaintisi.
  • Zoomaa levittämällä tai nipistämällä kahta sormea näytöllä.
Napauta etsiäksesi kiinnostavaa paikkaa tai osoitetta.
Napauta vaihtaaksesi 2D- ja 3D-näkymien välillä.
Kiinnostava paikka. Napauta nähdäksesi yksityiskohtia, soittaaksesi, saadaksesi reittiohjeita jne.
Nykyinen sijaintisi.
Napauta käyttääksesi tai ollaksesi käyttämättä kompassia.
Tämä kuvake tulee näkyviin, kun ohjaat manuaalisesti kartan suuntaa kahdella sormella.

Kartalla olevien kiinnostavien paikkojen näyttämisen valitseminen

1. Kun katsot karttaa, napauta > Näytä (tai Lisää > Näytä).
  2. Valitse, mitä kiinnostavia kohteita haluat tai et halua nähdä, kun katselet karttaa.
    Vihje: Voit myös valita jalanjälkien ja 3D-rakennusten näyttämisen tai näyttämättä jättämisen kartalta.
  3. Napauta OK.

Sijainnin merkitseminen kartalle nastalla

Merkitse suosikkisijaintisi kartalle nastalla ja lisää se footprintiksi, hae reittiohjeita siihen jne.
  1. Katsellessasi karttaa paina ja pidä paikallaan sitä kartalla olevaa aluetta, jonka haluat merkitä nastalla.
  2. Napauta ja valitse sitten mitä haluat tehdä.
Vihje: Voit poistaa kaikki nastat kartalta katsoessasi karttaa napauttamalla > Tyhjennä merkintä (tai Lisää > Tyhjennä merkintä).

Kaupungin nimien ja kiinnostavien paikkojen kielen vaihtaminen

1. Kun katselet karttaa, napauta > Asetukset > Kartta > Kartan kieli (tai Lisää > Asetukset > Kartta > Kartan kieli).
  2. Valitse yksi seuraavista.
    Käytä paikallisen kartan kieltä Käytä tätä, jos haluat käyttää paikallisen kartan kieltä. Jos esimerkiksi katsot Japanin karttaa, se käyttää japanilaisia merkkejä.
    Käytä parhaiten sopivaa kieltä Käytä tätä, jos haluat käyttää voimassa olevia kieliasetuksia. Tämä ei ehkä ole saatavilla kaikkiin karttoihin.

Etsittävän kartan valinta

1. Napauta Locations-sovelluksessa .
  2. Ennen hakua, napauta Nykyinen hakualue laatikkoa ja valitse haluamasi maa.

Jos sinulla ei ole kyseisen maan ladattua karttaa Locations etsii karttaa verkosta.