Sijaintisi ja lähistöllä olevien paikkojen löytäminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Sijaintisi ja lähistöllä olevien paikkojen löytäminen

1. Avaa Locations-sovellus.
  2. Jollet näe nykyistä sijaintiasi, napauta karttaa tuodaksesi näkyviin näyttöohjaimet ja napauta sitten .
  3. Napauta > Lähellä.
  4. Valitse sinua kiinnostava luokka nähdäksesi sen lähellä olevat paikat.

Kiinnostavan paikan hakeminen

Voit hakea käyttäen laitoksen, kadun tai kaupungin nimeä. Ehdotetut osumat näytetään kirjoittaessasi.
  1. Napauta Locations-sovelluksessa .
  2. Napauta Kiinnostavat pisteet.
  3. Napauta paikkaa, jonka haluat hakea. Jos et näe etsimääsi kohdetta, napauta -kuvaketta Laajennettu haku -kohdassa laajentaaksesi hakua.
  4. Napauta kohdetta saadaksesi reittiohjeita, näyttääksesi sen kartalla jne.
    Vihje: Napauta kartan esikatselua nähdäksesi missä kohde sijaitsee kartalla.

Osoitteen hakeminen

1. Napauta Locations-välilehdellä > Osoite.
  2. Anna osoitteesta niin paljon kuin tiedät.
    Huomautus: Jos et näe etsimääsi kohdetta, napauta -kuvaketta Laajennettu haku -kohdassa laajentaaksesi hakua.
    Vastaavat tiedot näytetään.
  3. Napauta etsimääsi osoitetta.
Valitse käytettävissä olevista vaihtoehdoista näyttääksesi kartan, saadaksesi reittiohjeita jne.
Vihje: Napauta kartan esikatselua nähdäksesi missä kohde sijaitsee kartalla.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x