Tietoja HTC Watch -sovelluksesta

Voit ostaa HTC Watch -online-videopalvelulla suosikkielokuviasi ja TV-sarjoja ja katsoa niitä.
Voit:
  • Vuokrata tai ostaa elokuvia ja TV-ohjelmia. Sinun on luotava ensin oma HTC Watch -tili.
  • Katsoa trailereita ennen elokuvien ostamista.
  • Suositella elokuvaa tai TV-ohjelmaa perheellesi ja ystävillesi.
  • Katsoa ostamiasi videoita viidellä HTC-laitteella, joilla on pääsy HTC Watch -sovellukseen käyttäen samaa tiliä.
Huomautus: HTC Watch on käytettävissä vain tietyissä maissa.